Horari d´atenció: 17:00h - 21:00h
Priorat s/n | 08192 Sant Quirze Del Vallès
CONTACTE: 93 721 58 82
Segueix-nos:
Pujar
Fc Sant Quirze / Codi intern

CODI INTERN DEL FC SANT QUIRZE

Aquest document busca marcar els paràmetres de conducta que s’han de respectar dins la disciplina de l’escola de futbol del FC Sant Quirze. Pretén buscar un entorn de convivència adequat a la filosofia del club a nivell d’entrenadors, jugadors, pares, mares o qualsevol persona vinculada a aquest club.

El compliment d’aquest codi d’ordre intern, ens ajudarà personal i col·lectivament a obtenir un millor rendiment del nostre esforç, i a sentir-nos identificats en un model de cultura, respecte i civisme presents dins la pràctica esportiva.

INDEX:

1 FUTBOLISTES:

1.1 Educació en valors:

1.2 Educació esportiva i hàbits professionals:

1.2.1 Respecte:

1.2.2 Assistència a partits i entrenaments:

1.2.3 Entrenaments:

1.2.4 Competició:

2 PARES:

2.1 Pauta de conducta:

2.2 Competició i entrenaments:

2.3 Relació amb l’entrenador:

2.4 Formació global:

3 ENTRENADORS:

1 FUTBOLISTES:
1.1 EDUCACIÓ EN VALORS:
El futbolista integrant del club s’ha de comportar amb educació, mostrant respecte a TOTES les persones, siguin companys, rivals, àrbitres, entrenadors o qualsevol altre.
El futbolista ha de saludar i donar la mà educadament a les persones integrants del FC Sant Quirze.
Les faltes de respecte i educació seran tractades degudament pels responsables del club.
El futbolista ha de mostrar constantment humilitat, ja sigui dins del camp com fora d’aquest.
El futbolista s’ha d’esforçar al màxim dins del camp, tant en els entrenaments com en els partits. L’entrenador serà el responsable de valorar els esforços i actuar en conseqüència.
El FC Sant Quirze donarà molta importància als estudis dels jugadors, amb una tractament de les notes i la valoració d’aquestes. Demanem, que quan es detecti un problema d’estudis els pares es dirigeixin a la coordinació per intentar que el futbol pugui ajudar a superar aquestes adversitats.

1.2 EDUCACIÓ ESPORTIVA I HÀBITS PROFESSIONALS:
1.2.1 RESPECTE:
El futbolista del FC Sant Quirze ha de respectar les decisions esportives preses pels responsables esportius de l’entitat, no fer-ho comportarà una falta greu.

1.2.2 ASSISTÈNCIA A PARTITS I ENTRENAMENTS:
El futbolista ha d’assistir a TOTS els entrenaments, així com a TOTS els partits estigui convocat o no (exclosos partits fora de casa). Només en els casos de causa major justificada es pot absentar el futbolista d ‘un entrenament o partit.
Excepcions (Causes justificades):
Mort d’un familiar.
Compromisos obligats amb l ‘escola. S’exigeix comprovant de l ‘escola.
Malaltia. S’exigeix comprovant mèdic.
Problemes logístics justificats.
La falta d’assistència a un entrenament o partit sense causa justificada s’entendrà com una falta greu, amb les oportunes mesures a prendre pels responsables esportius de l’entitat.
Si un futbolista, per raons justificades, no pot assistir a un entrenament o partit, ha de trucar amb el màxim d’antelació possible a l’entrenador, ni durant ni, després de l’entrenament o partit.

Absència justificada:
En situacions extraordinàries el club es reserva el dret d’actuar en benefici propi.
Els futbolistes sempre, davant situacions climatològiques adverses, han d’assistir als entrenaments o partits.

1.2.3 ENTRENAMENTS:
Puntualitat:
És recomanable que els futbolistes estiguin canviats 15 minuts abans de començar l’entrenament.
Si un futbolista arriba tard un cop començat l’entrenament podrà entrenar, però la reiteració d’aquesta falta serà sancionada.
El futbolista sempre ha d’anar degudament vestit amb la indumentària del club específica pels entrenaments.
Un futbolista lesionat ha d’assistir als entrenaments, per fer una treball d’observació o un treball específic de recuperació.
L‘entrenament alternatiu específic d’un futbolista amb molèsties, s’entén com un entrenament normal pel que fa a assistència, el futbolista està entrenant. Tot i això no podrà marxar fins que l’equip hagi acabat d’entrenar o l’entrenador li hagi donat permís.
És TOTALMENT obligatori dutxar-se després de l’entrenament, ningú pot marxar sense dutxar-se, per educació esportiva i higiene personal TOTHOM s’ha de dutxar, amb l’excepció dels jugadors de les categories d’escoleta i pre-benjamí. Tot i això és recomanable adquirir progressivament aquest hàbit.
Dins del vestidor s’ha de respirar un ambient de companyonia, és un espai per l’equip, per fer pinya, de valors, en cap cas es toleraran bromes pesades, obscenes, faltes de respecte cap als companys o cap a les instal·lacions.

1.2.4 COMPETICIÓ:
El mòbil s’ha d’apagar en entrar al vestuari i no engegar-lo fins que el futbolista ha sortit del vestuari.
El futbolista sempre ha d’anar degudament vestit amb la indumentària del club i sense botes de futbol en arribar al camp, de no ser així no jugarà el partit.
SI PER CAUSES ALIENES A LA RESPONSABILITAT DELS FUTBOLISTES, AQUESTS NO TENEN LA ROBA ESPORTIVA, NO ES PENALITZARÀ AL JUGADOR.
El futbolista ha de tenir un bon comportament i respecte pels companys, entrenador, delegat, àrbitres, pares i a tot el personal del FC Sant Quirze, així com a les mateixes figures de l’equip adversari.
És TOTALMENT obligatori dutxar-se després del partit, ningú pot marxar sense dutxar-se, per educació esportiva i higiene personal TOTHOM s’ha de dutxar.
Durant la temporada s’establiran uns torns obligatoris per fer de recull pilotes en els partits del primer equip, l’absència no justificada comportarà una sanció a valorar pels responsables esportius del club.

2 PARES:
2.1 PAUTA DE CONDUCTA:
El compliment del règim intern està encarat a unificar la direcció que hem de seguir tots.
Com a pares, hem d’aconseguir no pressionar ni sobrevalorar el jugador. La figura de l’entrenador és l’encarregat de buscar-li l’estat òptim.
Com a pares hem de fomentar la creació d’un bon clima entre vosaltres. Bona relació entre el grup de pares, mostrant sempre un comportament exemplar i, ajudant a inculcar un ambient d’harmonia i respecte.
Quan arriba el moment de la competició seguirem amb la mateixa pauta de conducta. No entrarem en valoracions futbolístiques, respectarem sempre tant els futbolistes com els àrbitres i pares del nostre equip i de l’adversari. Els insults i/o comportaments agressius els hem d’eradicar del món del futbol.
Hem de centrar-nos en animar als nostres futbolistes al 100% de forma sana.

2.2 COMPETICIÓ I ENTRENAMENTS:
Un cop arriba l’hora de l’entrenament o convocatòria d’un partit, els pares s’han de mantenir al marge de la dinàmica del equip. Això significa, que no es pot envair vestuari, passadissos o qualsevol zona reservada als futbolistes i entrenadors. Tampoc podrà dirigir-se als jugadors per parlar, donar aigua, donar qualsevol tipus de roba, etc.
Queda totalment prohibit donar qualsevol tipus d’indicació tàctica. L’entrenador es qui s’encarrega de realitzar aquesta tasca.

2.3 RELACIÓ AMB L’ENTRENADOR:
Els pares mai es dirigiran als entrenadors per parlar de temes futbolístics o de règim intern. Es podran dirigir al delegat per parlar sobre algun tema personal del jugador que es pugui solucionar al moment. En cas contrari, s’haurà de demanar una reunió amb la coordinació.
La reunió s’haurà de demanar via Watsapp, sms o email ( info@fcsantquirze.com ). El missatge ha de contenir el nom del jugador, l’equip on està i el motiu de la reunió. Es prega que els motius de la reunió siguin de vital importància, ja que la coordinació ha d’estar centrada en gestionar el bon funcionament del FC Sant Quirze.

2.4 FORMACIÓ GLOBAL:
En cas que els pares detectin algun problema acadèmic en el jugador, s’haurà d’informar a la coordinació. La nostre idea és utilitzar el futbol com a arma per reactivar la bona dinàmica en els estudis i mai com a càstig.
Si es considera que els pares tenen una conducta que s’aparta de l’exposada aquí, ens reservem el dret a tenir una reunió i decidir les conseqüències que el FC Sant Quirze consideri adequades.

3 ENTRENADORS:
L’entrenador de futbol base és, primer de tot, un educador i formador.
L’entrenador ha de tractar igual a tots els jugadors, mantenint-los motivats i amb confiança en tot moment, independentment del seu nivell futbolístic.
L’entrenador ha de vetllar per que tots els jugadors participin en els partits. En tot el futbol formatiu (fins a alevins) els jugadors jugaran un mínim del 50% del temps de joc, mantenint la seva independència en l’aplicació de mesures disciplinaris dins l’equip.
L’entrenador ha de ser el màxim exponent dels valors del club: respecte i esforç.
L’entrenador ha de ser exigent però sempre amb reforços positius, als que els surt bé i als que tenen dificultats.
L’entrenador és el responsable del grup en entrenaments i partits, tant dins com fora del camp, també de la cura del material i les instal·lacions.
El resultat és important, però ho és molt més seguir la nostra idea de joc i el nostre compromís amb el club.
Explicar, demostrar i corregir (importància de les correccions precises).
Entregar puntualment les fitxes de partit, sessions i estadístiques.
Gaudeix de cada entrenament i partit.
Estem totalment oberts a escoltar els suggeriments que ens pugueu proposar per tal de millorar el nostre funcionament.

L’incompliment del règim signat pel futbolista, pare mare o tutors comportarà l’aplicació del codi del FC Sant Quirze amb l’objectiu de reforçar l’educació personal i esportiva.

És important reforçar, en primer lloc, que l’objectiu del règim intern per als nostres futbolistes atén a raons educatives, personals i esportives, així com en segon terme a uns hàbits esportius que s’han d’interioritzar per al correcte creixement com a futbolistes d’un club de futbol.

SI ALGÚ TÉ UN PROBLEMA PERSONAL, PROFESSIONAL O LABORAL PER COMPLIR AMB ALGUNA NORMA DEL RÈGIM INTERN, ABANS DE SIGNAR-LO S’HA DE TRACTAR DE MANERA INDIVIDUAL AMB ELS RESPONSABLES DEL CLUB.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies